2.7.2024. 22:28
3
Beskrupulozni Vučićev tabloid nacrtao metu na čelo Nihadu Mujakiću: Napisali "Smatra Srbe genocidnim" zbog fotografije stare četiri godine
FOTO: Vijesti.ba
Bh. fudbaler Nihad Mujakić našao se na udaru srbijanskog Informera zbog toga što je prije četiri godine javno obilježio Dan sjećanja na genocid u Srebrenici.

"Skandal u Partizanu! Mujakić smatra Srbe genocidnim", naslov je u Informeru, koji našem fudbaleru zamijera jer je 11. jula 2020. godine objavio fotografiju Cvijeta Srebrenice, koji simboliše genocid, uz riječi "nikad ne zaboraviti".

Potpisnik pomenutog teksta kontaktirao je ček i Partizanovog generalnog direktora Miloša Vazuru.

"Ne spominje se genocid ili ja ne znam da čitam? Piše 'nikad ne zaboraviti'. Ne spominje dečko genocid, tako da ne želim to da komentarišem", napisao je Vazura novinaru Informera.

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.