5.8.2024. 16:38
0
Drama u Neumu: Cijela plaža tražila trogodišnjeg dječaka koji se izgubio. Otac mu bio u obližnjem kafiću
Cijela plaža u Neumu bila je pokrenula potragu za trogodišnjim dječakom koji se izgubio. Nakon neizvjesnih pola sata potrage, dječak je pronađen, a cijeli incident je izazvao značajnu pažnju posjetitelja, turista ali i ostalih roditelja – piše Crna-Hronika.

Prema svjedocima, dječak je nestao dok su njegovi roditelji uživali lokalnom ugostiteljskom objektu. Panika je nastala kad su roditelji primijetili da dječaka nema, a cijela plaža je bila angažirana u njegovom traženju.

Nakon što je dječak pronađen, saznalo se da je otac bio u obližnjem kafiću, gdje je uživao u piću i nije bio svjestan da se njegov sin izgubio. Dječak je pronađen u blizini plaže, na sigurnom i bez povreda.



U potragu su se uključili i pripadnici MUP-a HNK PS Neum.

- Dječak je pronađen, otac ga pronašao. Roditelji bili u obližnjem kafiću – kratko su potvrdili iz MUP-a.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.