26.8.2024. 9:04
3
(Ne)profesionalizam na djelu: Sarajevski policajci dobacivali djevojkama koje su čekale tramvaj pa ih provozali u službenom vozilu
FOTO: Crna-Hronika
Sarajevo za vrijeme Sarajevo Film Festivala drugačije diše. I Sarajlije, ali i Sarajke su dosta opušteniji i prepušteni su festivalskoj groznici.

Sudeći iz sljedećeg snimka, takvoj atmosferi su se priključili i policajci.

Kako se može vidjeti na snimku koji je objavio portal Crna-Hronika, uniformisani službenici MUP-a KS su u petak, na završnici SFF-a, provozali dvije djevojke u službenom automobilu MUP-a KS.



Čitatelj, koji je svjedočio ovom događaju, kaže da su se pripadnici MUP-a KS prvo udvarali djevojkama, a onda ih pozvali u vozilo.

“Svi zajedno smo čekali taksi prevoz kod SCC-a. Tad je na tramvajsku stanicu stalo policijsko vozilo i krenuli su sa udvaranjem djevojkama. Nakon udvaranja su ih pozvali u vozilo, a njih dvije su se prvo nećkale, pa pristale na vožnju”, tvrdi čitatelj.

Reklo bi se, profesionalizam na nivou.
MUP KS
3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.