5.9.2024. 14:26
5
Pogledajte snimak masovne tučnjave na Ilidži: Korišten i bokser. Sve je počelo od pitanja: "Šta vi gledate?"
FOTO: Crna-Hronika
U ponedjeljak, 02. 09., se u Maloj aleji na Ilidži desila tučnjava u kojoj je učestvovalo više osoba.

Iz MUP-a KS se nisu oglašavali o incidentu, osim da je evidentiran prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Policija je obavila razgovor sa nekoliko aktera, a nezvanično, niko nije uhapšen.

Kako smo već pisali, najmanje jedna osoba je zadobila povrede.

“Jedna grupica je prišla drugoj i jedan od momaka je pitao “Šta vi gledate?”, onda je druga grupica ustala sa stolica i krenula je tuča. Jedan dio aktera je pobjegao sa lica mjesta, neki su ostali”, rekao je čitatelj Crne Hronike.



Sada se pojavio i snimak tučnjave, a na kojem se vidi da jedan mladić prilazi drugoj grupi mladića i nakon kraće svađe dolazi do tučnjave.

Kako se može vidjeti, u tučnjavi je korišteno i hladno oružje odnosno bokser.

 
5
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.