10.7.2024. 12:12
0
Fudbaleri Sarajeva sletjeli u Kazahstan: Evo na koje igrače računa Zoran Zekić
Fudbaleri Sarajeva doputovali su u Kazahstan, gdje će sutra (četvrtak, 17 sati) u sklopu prvog kola Konferencijske lige odmjeriti snage s Aktobeom.

Sarajevo je objavilo spisak igrača koji konkurišu za sutrašnju utakmicu:

Miomir Ðuričković, Marko Matanović, Lovre Rogić, Vinko Soldo, Emil Rockov, Filip Jović, Mirza Mustafić, Francis Kyeremeh, Hamza Čataković, Elvir Duraković, Giorgi Guliashvili, Muamer Hamzić, Nemanja Anđušić, Bruno Unušić, Eldar Mehmedović, Edin Julardžija, Vladan Bubanja, Amar Beganović, Nermin Mujkić, Nidal Čelik, Andreja Ristić, Elnes Alajmović i Aleksandar Đorđević.

Kao i što je najavljeno, u ekipi nema Muhameda Buljubašića i Renana Oliveire zbog povreda. Također, ni Adalberto Peneranda nije u konkurenciji. On nije ni putovao na centralni dio priprema u Sloveniju.

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.