11.9.2024. 8:23
0
Oglasio se Vico Zeljković nakon utakmice protiv Mađarske
FOTO: facebook
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine remizirala je u drugom kolu Lige nacija protiv selekcije Mađarske rezultatom 0:0.

Nakon utakmice na društvenim mrežama oglasio se i predsjednik Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine Vico Zeljković.

“Čestitam igračima, selektoru Sergeju Barbarezu i njegovom stručnom štabu, kao i direktoru reprezentacije Emiru Spahiću na osvojenom bodu u gostima protiv Mađarske, ekipe koja je nastupala na posljednja tri evropska prvenstva. Pokazali su veliku borbenost, želju, zalaganje i način na koji trebamo nastaviti sa pripremama za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo. Bod koji je stečen večeras sigurno će mnogo značiti za samopouzdanje pred naredne utakmice koje predstoje.”, poručio je Zeljković.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.