12.9.2024. 22:17
0
Zoran Zekić će protiv Posušja biti na pravim "slatkim mukama": Odlične vijesti za šefa stručnog štaba Sarajeva
Fudbalski klub Sarajevo će u subotu igrati utakmicu šestog kola WWin lige Bosne i Hercegovine.

Mirza Marevac, fizioterapeut prvog tima kluba sa Koševa, iznio je sedmični medicinski bilten.

- Kyeremeh i Bubanja su se vratili i rade redovno sa ekipom. Imamo mali problem kod Đorđevića. On bi trebao uraditi kontrolni ultrazvuk da vidimo na koji način ćemo nastaviti rehabilitaciju. Krdžalić i dalje radi s kondicionim trenerom po posebnom planu i programu poslije operacije križnih ligamenata, a isti slučaj je i sa Kapetanovićem. Svi ostali će biti na raspolaganju stručnom štabu, rekao je Marevac.

Pored toga, Karlo Lulić i Domagoj Pavičić, pojačanja koja su posljednjeg dana prelaznog roka stigla na Koševu, registrovana su i nalaze se u Comet sistemu Nogometnog saveza BiH, što znači da će pravo nastupa imati već od narednog kola.

Susret Sarajevo - Posušje igra se u subotu (14. septembar) sa početkom u 20:45 sati.

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.