10.9.2024. 11:53
0
"Zahladnilo je, ali ni blizu kako će od petka i za dane vikenda": Objavili meteorolozi šta nas čeka krajem sedmice
Meteorolozi sa Facebook stranice BH Meteo kazali su da krajem radne sedmice našu zemlje očekuje novi kišni val uz pad temperatura koji će biti znatno osjetniji nego početkom ove sedmice.

Ističu kako će od petka temperature u našoj zemlji jedva prelaziti 10 stepeni Celzijusa.

- Zahladnilo je, ali ni blizu kako će od petka i za dane vikenda. Od petka novembarske temperature, ispod prosjeka i u najtoplijem dijelu dana u većem dijelu zemlje oko ili jedva preko 10°C. Po zadnjim prognozama sve je izjesniji prvi snijeg krajem ove sedmice na visokim planinama naše zemlje.

Do petka prolazno toplije, prvenstveno sutra preko dana i tokom četvrtka kada bi prolazno zapuhala južina.

Ko nije zadovoljan količinama kiše koje su pale juče i sinoć, nove kišne litre stižu od noći na petak i za vikend, piše BH Meteo.

(Erna H.) 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.