11.9.2024. 8:36
0
Ove sarajevske ulice danas bi mogle biti bez vode
FOTO: ilustracija
U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema u Sarajevu, danas će se izvodit radovi na popravkama kvarova zbog čega može doći do prekida snabdijevanja vodom u 14 sarajevskih ulica.

Kako je saopćeno iz ViK Sarajevo,, radi se o ulicama Bolnička, Himze Polovine, Vidovci, Žrtava fašizma, Semira Frašte, Hekim Oglu Alipaše, Safeta Zajke, Porodice Prašović, Osmana Asafa Sokolovića, Avde Palića, Muhameda efendije Pandže i Hermanna Gmeinera.

U sklopu realizacije projekta Vodovod Sarajevo planirani su radovi u ulicama Višnjik i Ćemerlina. Zbog ovih radova do prekida u vodosnabdijevanju može doći u navedenim ulicama.

- Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova u poslijepodnevnim satima. Za sve informacije možete se obratiti našem dispečerskom centru na brojeve telefona 033 210 707 i 033 220 435, saopćeno je iz ViK Sarajevo.

ViKRadovi
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.