5.8.2024. 16:43
0
Djed Danke dobio poruku od oca Dejana Dragijevića od koje se ledi krv u žilama: Mala Danka je u Dusseldorfu!
Slučaj Danke Ilić (2) koja je nestala, odnosno, kako se sumnja, ubijena 26. marta od osumnjičenih Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića, postaje sve veća misterija.

Naime, rok za podizanje optužnice protiv dvojice se bliži, a ako do septembra ne budu nađeni konkretni dokazi protiv njih, bit će pušteni na slobodu.

Tim povodom se oglasio Milan Ilić, djed Danke, koji sumnja da je istina "nešto treće".

- Razočarani smo svi veoma. Ne znamo šta da mislimo, sumnjamo u sve što nam je do sada rečeno, jer se ispostavlja s vremenom da dokaza nema. Ja sam počeo da vjerujem, odnosno, da se nadam, da je Danka ipak negdje i da je živa. Daj Bože da su je predali nekome, a ne ubili. Ono što je u nama probudilo dodatnu sumnju u to je objava koja se pojavila na profilu koji je navodno od Radoslava Dragijevića, oca od Dejana, a napisao je da je moja unuka u Dizeldorfu u Njemačkoj - rekao je on za Telegraf.

Dodaje da nadležni redovno obavještavaju Miloša i Ivanu o tome kako napreduje slučaj, ali da, kako kaže, više ne zna kome da vjeruju.

- Prvo su priznali da su je ubili, pa rekli da nisu. Dobili smo izvještaj da su u vrijeme nestanka bili kolima ispred kuće u Banjskom. A saznali sad da njihovi advokati tvrde da Ivana kobnog dana uopšte nije ni bila u Banjskom Polju i da samim tim nije mogla da slika Danku, nego da je ona slika koju je snajka dala za medije nastala ko zna kad. Mislim sve je to strašno... - priča Milan.

(Sead M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.