12.9.2024. 15:16
0
Musk upozorio na prijetnju trećeg svjetskog rata
FOTO: SKYNEWS
Američki milijarder Elon Musk upozorio je na prijetnju trećeg svjetskog rata u slučaju da SAD donesu odluku da dozvole kijevskom režimu da koristi zapadno oružje za gađanje meta dublje u ruskoj teritoriji.

- Ovo je, sigurno, korak u tom smjeru - napisao je Musk na X-u, komentarišući objavu jednog korisnika u vezi s tim pitanjem.

Zamjenik ruskog ministra spoljnih poslova Sergej Rjabkov ocijenio je ranije da je namjera Washingtona da dozvoli Kijevu da koristi dalekometne projektile protiv Rusije još jedan korak ka eskalaciji sukoba, podsjeća TASS.

(Erna H.) 

ELON MUSK
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.