1.10.2024. 22:41
0
Erdogan iznio šokantne tvrdnje nakon dešavanja na Bliskom istoku: Rekao je da je iduća meta Izraela upravo Turska
Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan u utorak je iznio šokantnu tvrdnju da bi Turska mogla biti sljedeća meta izraelske vojne agresije.

Tokom inauguracije nove sjednice turskog parlamenta u Ankari, Erdogan je kritikovao izraelsku vojnu operaciju u Libanu i uporedio izraelskog premijera Benjamina Netanyahua sa Adolfom Hitlerom, naglašavajući potrebu za njegovim zaustavljanjem.

Erdogan je osudio “izraelski terorizam i genocid u Palestini”, ističući da će Turska učiniti sve što može da se odupre izraelskoj agresiji, bez obzira na cijenu.

On je upozorio da bi izraelska administracija mogla usmjeriti svoje napade na Tursku nakon Libana, naglašavajući da je izraelska agresija usmjerena i protiv Turske.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.