16.8.2024. 8:16
0
Porodica iz Srbije povela baku na more da im čuva djecu: Ona se napila i pravila probleme
Pojedini roditelji koji imaju malu djecu često na godišnji odmor povedu i nekog od svojih roditelja, kako bi im oni pomogli oko djece. Međutim, neki se zbog te odluke gorko požale.

Jedna porodica iz Srbije povela je baku na ljetovanje kako bi im se našla i pritekla u pomoć oko brige o djeci, ali ovaj par nije dobio očekivanu pomoć.

– Par sa dvoje djece poveo baku da pomaže, bakuta zviznula dva piva (strogo iz flaše) i zahrkala na ležaljci. Prije toga im odbrusila: “Vi ste ih pravili, vi ih i čuvajte” – napisao je jedan korisnik mreže X.

Ovaj tvit mnoge je nasmijao. Bilo je onih koji su podržali baku, ali i onih koji pružaju podršku roditeljima.

– Posljednja rečenica, ne da nije smiješna, nego je bezobrazna. Što da ne pričuva djecu svoje djece!? Koliko se ljudi muče da ih dobiju, koliko se te majke iznure od lijekova i stresa tokom održavanja trudnoće, da na kraju baba tako izjavi – navodi se u jednom od komentara.

Korisnik koji je podijelio ovu objavu naveo je i da baba pomaže dok joj ne pukne film, a da poslije naručuje pivo.

 
0
ZANIMLJIVO
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.