5.6.2024. 15:00
0
Zovko o Plenkoviću: Ponosna sam što nakon Tuđmana imamo nekog tako nekorumpiranog
Željana Zovko, kandidatkinja HDZ-a za Evropski parlament, gostujući na televiziji N1 Hrvatska govorila je o nadolazećim evropskim izborima te nahvalila šefa HDZ-a i premijera RH Andreja Plenkovića. Zovko je optimistična uoči evropskih izbora te kaže kako svi oni s kojima se susretala kroz kampanju prepoznaju njezin rad, kao i značaj izbora za Evropski parlament.

"Poglavito govorim za sve one ljude koji su tijekom proteklih godina dolazili u Europski parlament i pratili koliko smo sredstava omogućili Hrvatskoj i koliko smo se borili za prava Hrvata u Bosni i Hercegovini i oporavak. Vidim i u razgovoru s ljudima da žive puno bolje. Fascinirana sam napretkom koji su europski fondovi donijeli i mladim ljudima koji ostaju ovdje", kazala je Zovko.

Zovko nije htjela govoriti o tome na koliko zastupnika HDZ računa, ali odlučno tvrdi da imaju najjaču listu.

"Naša lista dijeli europski način života, istovremeno čuvajući demokršćanske vrijednosti. Očekujem veliku potporu biračkog tijela, ali i svih građana koji osjećaju da je njihov život unaprijeđen. Čitava naša lista označava sve ono što je u Hrvatskoj krenulo nabolje i što u Hrvatskoj treba imati, a su mir i sigurnost. Europa je miran brod u turbulentnom okružju. Geopolitička scena nam nameće da moramo imati stabilnu vlast i stabilne ljude koji će omogućiti sigurnost", rekla je HDZ-ovka.

Zatim je uputila pohvale na račun hrvatskog premijera.

"Plenković je složio listu od najboljih. To što on čini je povijesno i ja sam izuzetno ponosna što nakon predsjednika Tuđmana imamo nekog tako poštenog, odlučnog i nekorumpiranog", rekla je Zovko.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.