18.7.2024. 16:21
0
Kantonalna inspekcija zatvorila bazene Termalne rivijere na Ilidži
Kantonalna uprava za inspekcijske poslove zatvorila je danas kompleks Termalne rivijere u sarajevskoj općini Ilidža, saznaje portal Oslobođenje.

Kako se može vidjeti na fotografijama koje su u posjedu Oslobođenja, posjetioce su danas doćekale trake na vratima i unutar kompleksa.

Na zvaničnoj Facebook stranici Termalne rivijere Sarajevo tvrde da su zatvoreni zbog tehničkog kvara.

- Zbog tehničkog kvara na postrojenju unutrašnji bazen i vanjski bazen sa toboganima neće biti u funkciji do otklanja kvara, naveli su.



Podsjetimo, nedavno je jedan korisnik bazena snimio očajno stanje na bazenima te je snimak objavljen na društvenim mrežama. Ubrzo su reagirali iz Termi te su tvrdili da su uklonilii nedostatke.

Je li to bio povod da se u  čitav slučaj uključe nadležne službe i šta su uopće zatekli, za sada nije poznato.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.