2.10.2024. 9:24
0
Puštena u rad web platforma Negatorigenocida.info: Za 10 sati posjetilo je 10.000 posjetilaca
FOTO: n1
Udruženje žrtava i svjedoka genocida Bosne i Hercegovine obavještava javnost da je web platforma Negatorigenocida.info naišla na veliki interes nakon puštanja u rad. U prvih 10 sati funkcionisanja, platformu je posjetilo blizu 10.000 posjetilaca.

Najveći broj posjeta zabilježen je iz Bosne i Hercegovine, gdje je stranicu posjetilo 6.092 jedinstvena korisnika. Pored toga, zabilježeni su značajni brojevi posjeta iz drugih zemalja, među kojima su:

- Sjedinjene Američke Države: 623
- Francuska: 443
- Njemačka: 386
- Srbija: 311
- Austrija: 212
- Nizozemska: 211
- Švedska: 209
- Kanada: 127
- Danska: 119

Ovaj odziv iz različitih dijelova svijeta pokazuje važnost i globalnu potrebu za platformom koja dokumentira negiranje genocida i drugih ratnih zločina u Bosni i Hercegovini.

Također, Udruženje ističe da su se već počeli javljati čitaoci koji su zainteresirani za rad platforme i izražavaju želju da u budućnosti daju svoj doprinos u bilježenju i evidentiranju slučajeva negiranja genocida i zločina.

- Udruženje žrtava i svjedoka genocida BiH izražava zahvalnost na iskazanom interesu i poziva javnost da nastave pratiti rad platforme, te aktivno učestvuju u očuvanju istine i pravde - saopćilo je Udruženje.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.