1.10.2024. 14:52
1
Dodik prokomentarisao hapšenje sina savjetnika direktora policije RS
FOTO: n1
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je Policija Republike Srpske, koja je u Banjoj Luci sprovela akciju kodnog naziva "Nišan 3", po ko zna koji put pokazala da je uvijek na visini zadatka i u službi građana.

Na pitanje da prokomentariše hapšenje sina savjetnika direktora Policije RS, Dodik je odgovorio da je to dokaz da u Republici Srpskoj ne postoje povlašteni i nedodirljivi, te da je svaki stanovnik Republike Srpske jednak pred zakonom.

Dodik je naglasio da je ova akcija još jednom pokazala profesionalnost policije na djelu, koja je uvijek na kursu zaštite građana, njihove imovine, održavanju mira i stabilnosti.

- Kao predsjednik Republike Srpske izražavam zahvalnost svim pripadnicima policije koji su učestvovali u ovoj akciji i pokazali na terenu svoju obučenost i isprenost, a prije svega, profesionalnost, poručio je Dodik.

Predsjednik RS je naglasio da svako društvo treba da ima jaku policiju, pa tako i Republika Srpska.

- Policija Republike Srpske je svojim radom bezbroj puta pokazala svoju profesionalnost, autoritet, spremnost i obučenost i tako će biti i ubuduće. Zajedno sa ostalim institucijama Srpske, i dalje ću se zalagati za bolji status i položaj svih pripadnika MUP-a Srpske, istakao je Dodik.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.