21.10.2024. 17:28
3
Državna parlamentarka analizirala javni nastup Harisa Zahiragića: "Ovakva agresivnost je znak impotencije i nesposobnosti da pruži koherentan odgovor na pitanje"
Zastupnik SDA u Skupštini KS Haris Zahiragić, gostovao je prije nekoliko dana na televiziji N1.

Zahiragić je tokom ovog gostovanja u nekoliko navrata dolazio u verbalni okršaj sa voditeljicom, pa su se društvenim mrežama počeli dijeliti isječci iz te emisije.


Ovaj njegov nastup izazvao je brojne reakcije, a prokomentirala ga je između ostalih i zastupnica u državnom parlamentu Mia Karamehić-Abazović.

- Bahati, osioni primitivac i siledžija kojem mjesto nije u politici. Ovakva agresivnost nije znak snage kako se tješe horde SDA botova (i poneki nekada crveni novinar) već impotencije i nesposobnosti da pruži koherentan odgovor na pitanje - napisala je Karamehić-Abazović.

 

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.