22.10.2024. 10:41
11
Zahiragić odgovorio Karamehić-Abazović: "Ovo je čisti seksizam. Degutantno je da se bilo čija (im)potencija uvodi u politički diskurs..."
Zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo Haris Zahiragić odgovorio je zastupnici NiP-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Miji Karahmet-Abazović nakon što ga je nazvala "političkim siledžijom" čija je agresivnost dokaz "impotencije".
- Vaš komentar smatram politički nekorektim i nepristojnim. Ovo je čisti seksizam, a degutantno je da se bilo čija (im)potencija uvodi u politički diskurs. To je to ispod nivoa, čak i za NIP. Naravno, zadnja ste osoba kojoj bih imao potrebu dokazivati bilo kakvu potenciju.

Također, iako ste često veoma agresivni u javnim istupima, nisam sebi nikada dao za pravo da nagađam, barem ne javno, čega je to nedostatak.

Kulture, pristojnosti ili čega već...

Neću ni ovaj put.

P.S. Zahvalite se Avazu i naslovu na odgovoru, nisam ranije vidio Vaš komentar - napisao je Zahiragić.


Podsjetimo, Karamehić-Abazović na svom X profilu prozvala je Zahirgaića nakon njegovog nastupa na N1 i burne rasprave s voditeljicom Sunčicom Lukić.

- Bahati, osioni primitivac i siledžija kojem mjesto nije u politici. Ovakva agresivnost nije znak snage kako se tješe horde SDA botova (i poneki nekada crveni novinar) već impotencije i nesposobnosti da pruži koherentan odgovor na pitanje - napisala je Karamehić-Abazović.


11
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.