15.7.2024. 11:26
0
Potvrdili da se razvode: Evo kako će Jelena Karleuša i Duško Tošić podijeliti imovinu
FOTO: Instagram
O odnosu Jelene Karleuše i Duška Tošića javnost bruji duže vrijeme, a pjevačica je tek nedavno priznala da su u procesu sporazumnog razvoda. Kako prenose mediji, par je navodno uspio da se dogovori oko podjele imovine. Supružnici su tokom zajednice stekli nekoliko skupocjenih nekretnina, i to na ekskluzivnim lokacijama u Beogradu.

Kako se navodi, vila na Dedinju, koju je bivši fudbaler kupio prije šest godina od Dragana Stojkovića Piksija, vrijedna 2.500.000 eura, a u kojoj muzička zvijezda živi sada s kćerkama, navodno ostaje u njenom vlasništvu. S druge strane, luksuzni stan na dva nivoa u Lisičjem Potoku u kojem su porodično živjeli, kao i nekretnina na Dedinju koja se nalazi u neposrednoj blizini ovog dupleksa, navodno će da pripadnu sportisti. On je napravio i kuću u Orlovatu, u mjestu gdje živi njegova mama, koja također ostaje na njegovoj imovinskoj karti.

- Jelena se još nije preselila u vilu na Dedinju. Tamo žive spremačice s kucama, o kojima brinu, a Jelena je još u Lisičjem Potoku. Duško je zbog poslovnih obaveza na relaciji Turska-Njemačka-Srbija, a kada boravi u prijestonici, živi u svom stanu na Dedinju. Njih dvoje su poslije nekoliko neuspješnih pregovora uspjeli da nađu zajednički jezik i da završe neophodnu dokumentaciju, koju će uskoro i da potpišu. Tako će se sad tačno znati šta je čije. Jelena će s kćerkama biti u vili na Dedinju, u koju će kompletno preći da živi nakon potpisanog razvoda. Što se automobila tiče, svako će zadržati svoje vozilo, dok će Tošić i dalje da plaća adekvatnu alimentaciju - rekao je izvor blizak Jeleni Karleuši, za srbijanske medije.

Tošić se početkom juna prvi put oglasio i progovorio o razvodu od JK.

- Preko advokata pokušavamo da se dogovorimo o sporazumnom razvodu braka. Na tu temu održali smo nekoliko sastanaka, koji su se, nažalost, završili neuspješno. I dalje pokušavam da izbjegnem razvod po tužbi, jer bi to bilo traumatično iskustvo za sve nas, naročito za našu djecu. Nadam se da ćemo se u narednom periodu sporazumno dogovoriti o razvodu, što je u interesu svih.

Ubrzo se oglasila Jelena i otkrila da su uspjeli da se dogovore o sporazumnom razvodu.

- U procesu smo sporazumnog razvoda braka - rekla je Karleuša kada je došla na izbor za Miss Srbije, gdje je bila predsjednica žirija. Pjevačici je ovo drugi razvod. Ona se 2004. godine udala za Bojana Karića, od kojeg se godinu kasnije razvela. Poslije šesnaest godina se razvodi i od fudbalskog menadžera, piše Mondo.rs.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.