7.8.2024. 17:07
0
Legendarni turski fudbaler kritikovao Krunića: "Misli da je lopta bomba. Izgubio je sve svoje vještine"
Nihat Kahveči, bivši turski centarfor, kazao je da je bosanskohercegovački veznjak Rade Krunić, član Fenerbahčea, izgubio sve vještine i "da misli da je lopta bomba".

Kahveči se osvrnuo na poraz Fenerbahčea od Lillea u Francuskoj (2:1) u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu prvaka.

Nekadašnji golgeter komentirao je i partiju Edina Džeke:

- Imao je dvije šanse u jednoj minuti u prvom poluvremenu. Očekivao sam da će zabiti jednu - rekao je Kahveči.

Osvrnuo se i na partiju drugog bh. reprezentativca u dresu Fenera.

- Krunić je izašao u 84. minuti. Navijači Fenerbahčea bili su mučeni 84 minute. Kada lopta dođe u Krunićeve noge, idemo u policijsku stanicu. On je izgubio sve svoje vještine. Misli da je lopta bomba. Mourinho ga je držao na terenu, ne razmijem zašto ostaje u igri - dodao je Kahveči.

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.