10.9.2024. 8:13
2
Otac poznatog bh. fudbalera: “Više sluša ženu i punicu nego babu. Možda je sihre pokupio”
Anel Ahmedhodžić, bosanskohercegovački nogometaš, ponovno je postao tema javnosti, ali ovaj put ne zbog svojih sportskih vještina, već zbog kontroverznog ponašanja izvan terena.

Defanzivac je napustio kamp reprezentacije samo dan prije utakmice protiv Nizozemske, ostavljajući suigrače u neugodnoj situaciji. Pored napetosti u reprezentaciji, čini se da Anel ima i obiteljske probleme.

Naime, njegov otac Mirsad Ahmedhodžić, koji je inače veliki podržavatelj reprezentacije Bosne i Hercegovine, otkrio je na Facebooku da nema kontakt sa sinom.

Prema Mirsadovim riječima, Anel se nije javljao ocu već više od godinu dana. Mirsad je izrazio razočaranje u sina, dodajući kako vjeruje da zbog toga Anelu ne ide dobro u životu.

Ova situacija dodatno komplicira Anelov odnos s ljudima iz njegove najbliže okoline.

Njegovo ponašanje izazvalo je osude, a mnogi se pitaju kako će to utjecati na njegovu karijeru i odnose s reprezentacijom.

2
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.