10.9.2024. 19:52
0
Krunić pred debi za Zvezdu: "Cijeli život čekam ovaj trenutak"
Bh. reprezentativac Rade Krunić prije nekoliko dana potpisao je trogodišnji ugovor sa ekipom Crvene Zvezde. U tim iz Beograda stigao je kao slobodan igrač, nakon raskida ugovora sa Fenerbahčeom.

Zbog reprezentativnih obaveza, Krunić još uvijek čeka na svoj debi u crveno-bijelom dresu. Priliku da upiše prvi nastup imat će već u subotu kada Zvezda, u okviru domaćeg prvenstva, na svom terenu dočekuje Napredak.

Krunić je pred ovaj duel govorio za zvaničnu stranicu Crvene Zvezde.

“Naravno da se mnogo radujem i jako sam nestrpljiv da zaigram u crveno-bijelom dresu, s obzirom na to da cijeli život čekam taj trenutak. Igrom slučaja sam igrao protiv Zvezde na proslavi 50. rođendana Marakane i sjećam se sjajne atmosfere i prisustva ogromnog broja navijača. Ne sumnjam da će i ovaj put biti slično, ovo je odlična prilika da se podrži ekipa i poraste samopouzdanje za sve utakmice koje dolaze.”, rekao je Krunić te dodao:

“Ritam će sigurno biti jako težak, s obzirom na to da se ove godine igra i više utakmica u Ligi prvaka. Mi bi trebalo prevashodno da razmišljamo o narednom protivniku, i da idemo korak po korak. Delije i Marakana su uvijek bili naš igrač više na terenu i siguran sam da će tako da bude i ovog puta.”, zaključio je bh. reprezentativac.

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.