11.9.2024. 21:23
0
Ognjen Vranješ se oglasio o turbulencijama u reprezentaciji BiH: "Nekada se ovako igralo, a dnas sve maneken do manekena"
Nekadašnji fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ oglasio se na društvenim mrežama nakon posljednjih dešavanja u našem državnom timu.

Mnogo prašine podigla je objava Anela Ahmedhodžića da se oprostio, barem privremeno, od državnog dresa, a onda i nezadovoljstvo Dennisa Hadžikadunića. 

Vranješ se sada oglasio uz fotografiju iz jednog duela u kojem je išao "na glavu" pa poručio:

- Nekada se ovako igralo, a danas sve maneken do manekena, čast izuzecima! I odjednom svi veliki igrači, pa niko neće da igra za reprezentaciju... - napisao je Vranješ.



Podsjetimo, Ognjen Vranješ je odigrao 38 utakmica za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Izbačen je iz reprezentacije nakon brojnih ispada - tetoviranje granica RS, kao i četničkog vojvode Momčila Đujića.

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.