7.8.2024. 22:30
0
Vučić pred sutrašnju utakmicu Srbije i Amerike: Popiću lijek za pritisak prije utakmice!
Predsjednik Srbije i negator genocida u Srebrenici, Aleksandar Vučić, zahvalio je vaterpolistima te države koji su izborili plasman u polufinale Olimpijskih igara u Parizu pobjedom nad reprezentacijom Grčke i dodao da vjeruje da će oni i košarkaši osvojiti medalju.

- Gledao sam danas posljednje dvije četvrtine. Koliko sam bio tužan i nervozan kada su Grci dali gol šest sekundi prije kraja, toliko sam bio sretan kada su naši postigli gol dvije sekunde prije kraja. Bio je čudesan - rekao je Vučić za RTS.

- Rekao je jedan vaterpolista, rintali smo kao konji cijelo ljeto - i zaslužili su ovo. Ja vjerujem u njih i u košarkaše i vjerujem da će nam donijeti medalju. Hvala im na ovoj ogromnoj radosti - rekao je Vučić.

On je dodao da se nada da će Srbija sutra pobijediti reprezentaciju SAD u košarci, iako je svjestan da to nije realno, ali da uvijek kaže da treba ići na pobjedu.

On je dodao i da treba poslušati savjete ljekara da oni koji imaju visok pritisak prije utakmice uzmu lijek.

- Prije sutrašnje utakmice i ja ću popiti lijek pošto imam visok pritisak, pa ću onda mirno gledati utakmicu - rekao je Vučić.

(Sead M.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.