3.8.2024. 17:17
0
Krstarili Jadranom i pekli jagnje na brodu
Snimak na kojem muškarci peku jagnje na brodu između Čiova i Šolte nasmijao je mnoge korisnike društvenih mreža i postao tema komentara.

Korisnica TikToka, koja je objavila ovaj video, opisala je ovaj zanimljivi prizor.

– Danas na izletu usred Plave Lagune osjetimo miris, ne miris ribe nego kao da smo kod kuće. Morem se širi miris pečene janjetine… Ljudi se dosjetili. Svaka im čast. Nismo je probali jer nas je na odredištu čekao riblji ručak, ali snimak je više nego dovoljan – napisala je.

Video je dosad pregledan više od 260.000 puta. Neki korisnici TikToka su uputili kritike muškarcima, dok drugi u ovome ne vide nikakav problem.

“Kakva uživancija”, “Možda nije najveći brod u tom trenutku, ali je najjači”, “Ovakve stvari rade po Jadranu tačno oni koji janje od 14 kilograma smatraju dobrim. More mornaru, sikiru šumaru”, “Ovo je zabranjeno”, neki su od komentara.

Video pogledajte OVDJE.

0
ZANIMLJIVO
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.