10.7.2024. 12:14
0
Zviždali su mu na bukvalno svaki dodir s loptom - Cucurella hladnokrvno prokomentarisao ponašanje navijača: "Nije me briga"
Španac Marc Cucurella komentirao je brojne zvižduke, očito njemačkih navijača, tokom pobjede rezultatom 2:1 u polufinalu Evropskog prvenstva protiv Francuske.

Navijači u Minhenu nemilosrdno su zviždali Špancu tokom svakog kontakta s loptom. Pretpostavka je da su Nijemci još uvijek ljuti zbog penala koji im nije dosuđen u četvrtfinalu protiv Španije, a kada je poslije udarca Musiale upravo Cucurellu lopta u šesnaestercu pogodila u ruku. Sudija Anthony Taylor nije se oglašavao.

- Nije me briga. Moramo ostati fokusirani. Ako se o tome priča, to je dio igre - rekao je Cucurella nakon utakmice.

- Ne znam zbog čega su ga izviždali - rekao je selektor španskog nacionalnog tima Luis de la Fuente i dodao:

- Učinili su da ga još više motiviraju. On je profesionalac i zna kako se nositi s pritiskom. Ljudi koji su zviždali nisu predstavili sport ili Njemačku. Njemačka je bila izuzetan domaćin - rekao je De la Fuente.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.