7.8.2024. 14:32
0
Željo potpisao i 18-godišnjeg Ognjena Lauševića
Mladi napadač Ognjen Laušević (18) i zvanično je novi fudbaler sarajevskog Željezničara, a potpisao je ugovor na dvije godine uz opciju automatskog produženja na još jednu.

Ognjen Laušević je rođen 11. oktobra 2005. godine u Beogradu. Igrao je za mlađe selekcije Partizana, Voždovca i Teleoptika. U prošloj sezoni je postigao 34 pogotka i bio je najbolji strijelac Prve omladinske lige Beograda. Laušević je sa “plavima“ od prvog dana priprema i uspješno je prošao pripremni period, naveli su iz kluba s Grbavice.

“Osjećaj je odličan nakon dolaska u najveći klub u Bosni i Hercegovini. Želim se zahvaliti mom pokojnom menadžeru Raši Bebiću koji je preminuo prije nekoliko dana na svemu što je uradio i bez kojeg ne bi stigao do 'Želje'. Za mene će mnoge stvari biti lakše nakon potpisa, probni period je bio težak, ali momci, ekipa i atmosfera sve je super. Naježio sam se prvu utakmicu, kad krene himna, osjećaj je odličan i neopisiv. Navijači mogu očekivati uvijek borbenog igrača, 300 posto na terenu, na treningu i nadam se da ćemo vratiti 'Želju' gdje mu je i mjesto“, kazao je Laušević nakon potpisa ugovora sa bosanskohercegovačkim premijerligašem.

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.