2.10.2024. 12:00
0
Dragan Petrović ide na “hlađenje” nakon utakmice Široki – Sarajevo?
FOTO: FK Sarajevo
Sudija iz Banjaluke Dragan Petrović mogao bi propustiti veći dio ostatka jesenjeg dijela sezone zbog suđenja na utakmici Široki Brijeg - Sarajevo.

Kako saznaje Sport 1, Dragan Petrović se suočava sa kaznom koju su već dobili Irfan Peljto i Luka Bilbija, te bi mogao dobiti šest utakmica suspenzije, zbog nekoliko propusta na utakmici na Pecari.

Podsjećamo, VAR se “palio” više puta na “Pecari”, dva penala, po jedan na obje strane, poništeni gol Renana Oliveire u situaciji gdje je inicijalno pokazan ofsajd, pa dosuđen prekršaj Renana Oliveire nad golmanom Tomislavom Adolfom Tomićem, zatim situacija u kojoj se gledalo da li je lopta prešla liniju gola Emila Rockova ili je čuvar mreže Sarajeva na vrijeme intervenisao i na kraju u posljednjim sekundama meča još jedan poništeni gol Sarajeva kada je dosuđen ofsajd.

Kontrolor suđenja na ovoj utakmici bio je Muamer Bureković iz Zenice, a nakon što on podnese kompletan izvještaj o utakmici, zasjedat će Komitet za sudije koji treba da donese konačnu odluku.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.