2.10.2024. 10:46
0
Sloboda dovodi bivšeg fudbalera Željezničara?
Dženis Beganović bi ponovo mogao postati fudbaler tuzlanske Slobode

Iskusni fudbaler je trenutno slobodan igrač nakon što je raskinuo ugovor sa uzbekistanskom ekipom Istiqlol Dushanbe, piše Meridiansport.ba.

Tokom svoje karijere, pored ekipe Istiqlol Dushanbe, Beganović je još nastupao za Željezničar, NK Jajce, Kom Podgorica, češki FK 1.SC Znojmo i Tuzla City, a hoće li doći do njegovog novog povratka na Tušanj, ostaje nam da vidimo.

Inače, Sloboda je trenutno na pretposljednjem mjestu WWin lige BiH sa samo dva boda, a u narednom kolu igraju protiv GOŠK-a.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.