8.8.2024. 22:06
0
Uskoro stiže punjač od 300 vati za telefone
Nakon prvog tizera, Realme je sada potvrdio datum kada će predstaviti svoju tehnologiju punjenje od 300W.

Kompanija Realme će svoju tehnologiju najbržeg punjenja telefona predstaviti 14. avgusta, tokom događaja u Kini.

Tehnološko dostignuće će predstavljati naredni korak u ovom segmentu, a stiže nakon što je u februaru 2023. ista kompanija predstavila 240W stope punjenja.

Ipak, ostaje da se vidi da li ćemo novu tehnologiju vidjeti kao komercijalno dostupnu. Xiaomijev Redmi brend je sličnu tehnologiju najavio prije skoro 18 mjeseci. Tehnologija omogućava da se telefon od nula do 100% napuni za manje od pet mjeseca, ali nakon godinu i po dana još uvijek nije dostupna za komercijalne proizvode.

Trenutno, Realme drži rekord za najbrže punjenje za komercijalne telefone. GT Neo 5 je u Kini lansiran sa podrškom za 240W brzo punjenje, a na globalna tržišta je stigao kao Realme GT3.

Realme za pomenuti punjač obećava da telefone od nula do 100% puni za ispod 10 minuta.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.