6.7.2024. 18:58
0
Intervenirala policija: Na štandu u Baru istakao majice s likom ratnih zločinaca Ratka Mladića i Radovana Karadžića
FOTO: Vijesti.me
Barska policija identifikovala je N.S. iz te opštine kao osobu koja je u Starom Baru istakla majice sa likom osuđenih za ratne zločine, genocid i zločine protiv čovječnosti.

- Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Bar postupili su u odnosu na saznanje da je u Starom Baru jedno lice istaklo više majica sa likovima lica optuženih za ratne zločine, genocid i zločine protiv čovječnosti. Preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Bar identifikovali su navedeno lice, utvrdili da se radi o N.S. iz Bara, dok su kompletne spise predmeta formirane povodom opisanog događaja dostavili državnom tužiocu Osnovnog državnog tužilaštva u Baru, na ocjenu i mišljenje - saopštila je Uprava policije.

"Vijesti" su prošle sedmice objavile da se na štandu nedaleko od ulaza u Stari Bar nalaze majice sa likom Ratka Mladića i Radovana Karadžića.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.