11.7.2024. 14:14
0
Čovjek u Hrvatskoj pokušao pretrčati preko auto-puta: Udarilo ga auto, a onda pregazio kamion
FOTO: ilustracija
Muškarac koji je u srijedu oko 22.00 sata pokušao pretrčati auto-put kod Novske, smrtno je stradao.

U srijedu oko 22.00 sata, na auto-putu A3 Bregana-Zagreb-Lipovac, na području Novske, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, saopćila je Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Do nesreće je došlo kada je, za sada nepoznata muška osoba u svojstvu pješaka, prelazila kolotrag, uslijed čega je u njega udario automobil zagrebačkih registracija kojim je upravljao 36-godišnjak.

Tijelo nepoznatog pješaka potom je odbačeno na desnu saobraćajnu traku, preko kojeg je prešlo teretno vozilo pulskih registracija kojim je upravljao 57-godišnjak.

Tijelo muškarca je prevezeno u sisačku Opću bolnicu gdje će se obaviti obdukcija.

Uviđajem na mjestu događaja rukovodila je zamjenica županijske državne tužiteljke u Županijskom državnom tužilaštvu u Sisku u saradnji s policijskim službenicima Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Policija će o ovoj saobraćajnoj nesreći Opštinskom državnom tužilaštvu podnijeti izvještaj, prenosi "Tportal".

(Erna H.) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.