11.7.2024. 15:31
2
Ministar Isak napravio skandal u danu kada obilježavamo godišnjicu genocida: Iako je Dan žalosti, objavio video sa pjesmom "Snaga naroda". Poslije ga obrisao
Federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak, prisustvovao je obilježavanju 29. godišnjice genocida u Srebrenici.

On je, kao i prošle godine, za ovu priliku kao prevozno sredstvo iskoristio helikopter, te napravio jedan skandal.

Naravno, nije skandal jer je helikopterom stigao do Potočara, jer je javnost na to "oguglala" u ovih godinu dana, već je na svom Instagram storyju podijelio snimak polijetanja helikoptera, a u pozadinu videa je svirala pjesma "Snaga naroda", zbog koje ga je CIK kaznio prije nekoliko dana. OVDJE pogledajte šta je rekao. 

Čini se kako je federalni ministar zaboravio da je Dan žalosti na području FBiH. Naknadno je ministar Isak obrisao video, ali su ga "sačuvali" ljudi koji su pogledali story.


 

Ramo Isak
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.