21.10.2024. 16:58
0
Ministar Admir Katica: "Po broju ubistava Sarajevo je ispod evropskog prosjeka"
Admir Katica, ministar unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, bio je u ponedjeljak, 21. oktobra, gost Sarajevskog jutra na TV Sarajevo.

Razgovaralo se o lažnim dojavama u školama KS, ali i o ubistvu koje se dogodilo u Sarajevu tokom proteklog vikenda.

"U nedjelju (20. oktobar, op.a.) preko Zavoda za hitnu medicinsku pomoć javljeno policiji da je osoba, koja je tražila medicinsku pomoć, preminula usljed povreda.

Provjeravajući to, na putu prema Igmanu, gdje su prve inforamcije govorile, da se dogodila povreda, kriminalističkom obradom, policija je identifikovala počinioca i lišila ga slobode, kazao je Katica.

On će u najkraćem roku biti predat u nadležnost tužilaštva", dodao je Katica, koji je, između ostalog, tokom gostovanja kazao da je sarajevo po broju ubistava ispod europskog prosjeka.

O krivičnom pravu, ubistvima, statistici kao i lažnim dojavama, pogledajte u nastavku:

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.