21.8.2024. 8:51
0
Na izlogu pekare "Manja" u Hrasnom ispisana poruka vlasniku
U sarajevskom naselju Hrasno je vandaliziran objekat pekare "Manja". Na izlogu ove pekare je nepoznati počinilac ispisao poruku.

Inače, poslovnica u Hrasnom je posljednja koja još uvijek radi u Sarajevu, nakon što su prethodno zatvorene poslovnice na Koševu, Otoci, Čengić Vili, Dobrinji i Vogošći.

Nezadovoljstvo građana ovom pekarom je proizilazilo iz javnih nastupa vlasnika Saše Trivića, koji je na društvenim mrežama veličao ratne zločince poput Ratka Mladića. 

Posljednji, onaj iz decembra 2023. godine, započeo je val, u kojem su oštećeni izlozi pekara. 

On je tokom rasprave na društvenoj mreži X, između ostalog, na "Da li to hoćete i u Srbiji da napravite novu Srebrenicu, e pa neće moći", odgovorio: 

- U Srebrenici smo trenirali za vas, spremite se - poručio je tada.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.