2.10.2024. 16:09
0
Tuzla City imenovao novog šefa stručnog štaba
Klub iz Tuzle trenutno se nalazi u nezavidnoj situaciji sa samo osam osvojenih bodova nakon šest utakmica u Prvoj ligi Federacije BiH, što je dovelo do odluke uprave da promijeni trenera.

Ahmetović će svoj trenerski debi na novoj poziciji imati ovog vikenda u gostujućem susretu protiv Gradine. Klub je objavio da je ovaj dugogodišnji igrač i bivši kapiten FK Tuzla City prepoznat kao prirodan izbor za trenersku poziciju, s obzirom na njegovu posvećenost fudbalu i doprinos uspjesima kluba, uključujući i plasman u evropska takmičenja.

"S ponosom objavljujemo da je naš dugogodišnji igrač i kapiten ekipe, Selver Ahmetović, od danas imenovan za novog šefa stručnog štaba FK Tuzla City. Ahmetović je prepoznatljiv član našeg kluba, koji je godinama nosio dres FK Tuzla City, a svoju posvećenost fudbalu dokazao je i kao trener u svim omladinskim kategorijama", navodi se u saopštenju kluba.

Njegovo iskustvo, kako na terenu, tako i na klupi, čini ga idealnim kandidatom za ovu poziciju, a očekuje se da će njegov dolazak donijeti pozitivne promjene u performansima ekipe. Klub je izrazio nadu da će Ahmetović uspješno nastaviti graditi uspjehe i podići tim na viši nivo, piše sport1. 

(Erna H.) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.