4.8.2024. 12:31
0
Nestala Jasmina (15) iz Ugrinovaca: Majka uplakana, sumnja da je u lošim rukama
Tinejdžerka Jasmina Simić (15) iz Ugrinovaca nestala je 29. jula. Posljednji kontakt imala je s majkom u ponedeljak, a ona ističe da se djevojčica posljednjih mjesec ponašala čudno.
- Uvijek mi se javljala gdje je i s kim je. Znala sam sa kim se druži. Samo posljednjih mjesec jeste promijenila ponašanje - ističe majka.

Ono čega se boji iznad svega jeste da je Jasmina sa starijim muškarcem koji nema dobru reputaciju.

- Ona se sa njim viđala posljednjih dana i to sam joj zabranila jer sam čula da je nasilan i mnoge loše stvari. Ne znam da li je prislio da ode s njim ili je to uradila dobrovoljno, ali kako god ona ima samo 15 godina i nije svjesna u šta se upušta - rekla je uplakana majka.

Visoka je 165 centimetara, mršava i ima crnu kosu.

Na sebi je u trenutku nestanka imala majicu, sivu trenirke i bijele patike.
Srbija
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.