21.10.2024. 16:55
0
Sinner ubjedljivo prvi na novoj ATP listi: Džumhur ispao iz top 100
Italijanski teniser Jannik Sinner trenutno drži uvjerljivo prvo mjesto na svjetskoj ATP listi, s prednošću od 4.800 bodova ispred svog najbližeg rivala, Španca Carlosa Alcaraza

Na trećem mjestu se nalazi Nijemac Alexander Zverev, dok su promjene među najboljih deset minimalne. Najveća promjena zabilježena je kod Bugara Grigora Dimitrova, koji je napredovao na deveto mjesto, zamijenivši Australca Alexa de Minaura, koji sada zauzima deseto mjesto.

Kada je riječ o bosanskohercegovačkim teniserima, Damir Džumhur više nije među najboljih 100 na svijetu, jer je pao za četiri pozicije i sada zauzima 104. mjesto. S druge strane, Nerman Fatić je ostvario značajan napredak, popevši se za 23 mjesta i trenutno je rangiran na 352. poziciji.

(Ajdin B.)

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.