6.7.2024. 19:38
0
Preminuo radnik (61) koji je pao sa skele u Mostaru
S.Š. (1963.) koji je u petak, 5. jula pao sa skele u središtu Mostara, preminuo je od zadobivenih povreda, potvrdio je dežurni tužilac Tužilaštva Hercegovačko - neretvanskog kantona.

Navedeni muškarac je pao sa skele jučer oko 10 sati u Ulici Husnije Repca, u središtu Mostara odakle je prevezen vozilom hitne pomoći u Sveučilišnu kliničku bolnicu (SKB) Mostar gdje su mu konstatovane teške i po život opasne povrede.

Dežurni tužilac je tokom današnjeg dana iz SKB Mostar dobio informaciju da je S.Š. podlegao od zadobivenih povreda. Tokom sutrašnjeg dana bit će urađena obdukcija smrtno stradale osobe, potvrđeno je iz kantonalnog Tužilaštva za Hercegovina.info.

Na mjestu događaja jučer je obavljen uviđaj od strane policijskih službenika kao i inspektora zaštite na radu.

HNK
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.