11.7.2024. 16:55
0
Ovo je Hazim Hadžić koji je preminuo tokom “Marša mira”: Poznat termin dženaze
Hazim Hadžić je na ovogodišnjem Maršu mira preselio na bolji svijet, potvrđeno je na Facebook stranici Marša mira.

– Porodici upućujemo iskreno saučešće i sabur u teškim trenucima. Dženaza rahmetli Hazimu će biti klanjana sutra 12. jula u 14 sati u mjestu Skugrići (opština Milići) – naveli su na Facebook stranici Marša mira.

O ovom događaju su se oglasili i iz PU Zvornik:

– Policijskoj stanici Srebrenica jučer, 10. jula oko 16 sati, prijavljeno da je tokom „Marša Mira 2024“ na putu za Potočare, u mjestu Ravni Buljim, opština Srebrenica, preminulo nepoznato muško lice, učesnik Marša. Policijski službenici Policijske uprave Zvornik su izvršili uviđaj na mjestu događaja, te utvrdili da se radi o licu H.H. iz Sarajeva. Uviđaju je prisustvovao i doktor iz tima za intervencije „Marša mira 2024“ koji je konstatovao smrt navedenog lica – saopćeno je iz PU Zvornik.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.