11.7.2024. 13:49
0
Čuveni navijač Sarajeva posvetio emotivan status nekadašnjem vođi Manijaka: Danas sam nepokretan jer je tako trebalo da bude. Živ sam, da bih se sjećao gazija kao što si ti
Malo ko navija za Sarajevo i redovno dolazi na Koševo ne zna za Mirzu Alihodžića.

Jedan od najvatrenijih navijača Bordo tima je svojim posljednjim statusom oduševio cijeli grad i Bordo i Plavu stranu.

Naime, Alihodžić se sjetio vođe Manijaka, Dževada Begića Đilde koji je poginuo na današnji dan na Pofalićima 1992. godine, prenosi portal Sportske.ba.

Njegov status prenosimo u cijelosti.

– Bio si vođa Manijaka, a ja sam navijač Sarajeva. Imali smo istu ljubav prema ovom gradu i prema ovoj državi, a drugu ljubav prema klubovima. I poštujemo se. Danas sam nepokretan jer je tako trebalo da bude. Živ sam, da bih se sjećao gazija kao što si ti. Ne znam te, a čuo sam puno toga o tebi. Rahmet ti plemenitoj duši mangupe naš. Dževad Begić – Đilda, napisao je Mirza.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.