19.7.2024. 8:28
1
Vukanović objavio šokantne podatke: "Ranije sam upozoravao, a sada se potvrdilo..."
FOTO: n1
I dok se broj stanovnika stalno smanjuje, zbog negativnog prirodnog priraštaja i iseljavanja, na veoma čudan način broj glasača u Trebinju povećan je za više od 1500, skoro 10%, za samo dvije godine, od 2022. do 2024. To se može provjeriti poređenjem zvaničnih podataka iz Biračkih spiska.

- Na Opštim izborima 2022. godine pravo glasa u Trebinju imalo je 30.189 glasača, a prije nekoliko dana Gradska izborna komisija u Trebinju je objavila da je u Birački spisak sada upisano 31.720 birača ili 1.531 glasača više u odnosu na 2022. godinu!?

Postavlja se logično pitanje odakle ovoliko naprasno povećanje za kratko vrijeme, jer je 2012. godine bilo 29.230 upisanih birača, 2016. godine bilo 30.235 upisanih birača, 2018. godine 29.270 birača u Biračkom spisku, a sada naprasno broj raste za nevjerovatnih 1.531 novih birača, navodi, navodi zastupnik u NSRS-u Nebojša Vukanović na svom blogu.

- Ranije sam upozoravao, a sada se potvrdilo, da su gradske vlasti predviđene Lukom Petrovićem i Mirkom Ćurićem osmislile prevaru sa seobom glasača, svojih pristalica, da su naredili svojim pristalicama, radnicima u elektro-energetskom i javnom sektoru da prebace prebavilište i ličnu kartu u Trebinje, kako bi mogli da glasaju za režim koji je u panici od poraza, pa je tako Ljubinje izgubilo više od 200 glasača za 2 godine, a glasače su upisivali u Birački spisak iz ostalih dijelova Republike Srpske, ali i iz Srbije i Crne Gore.

O ovom, ali i drugim aktuelnim problemima i temama, hapšenjima, švercu i kriminalu u Trebinju, novom talasu zapošljavanja kadrova Partije bez konkursa u javni sektor, Vukanović će, kako je najavio, govoriti detaljnije na konferenciji za novinare u sjedištu Liste za pravdu u Trebinju danas u podne.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.