8.8.2024. 10:40
0
Fazlagić nakon razrješenja s mjesta Komšićevog savjetnika: "Moja greška je isključivo moja"
Muhamed Fazlagić je saopćio da je podnio ostavku na mjesto člana Predsjedništva BiH Željka Komšića.

To je učinio nakon objave fotografije na kojoj je prikazan kako provodi odmor u društvu sutkinje Lejle Fazlagić, koja je u bjekstvu od bh. pravosuđa. 

- Podnio sam ostavku na mjesto savjetnika člana Predsjedništva BiH. To što je Lejla Fazlagić moja prva rodica, nije nikakvo opravdanje za moj nepromišljen potez. Moja greška nema nikakve veze sa Kabinetom člana Predsjedništva Željka Komšića - naveo je Fazlagić.

Dodaje da je njegova greška isključivo njegova te da je zatražio razrješenje od Komšića.

- Moja greška je isključivo moja greška te sam stoga, iz moralnih razloga, odlučio podnijeti ostavku i zatražiti od gospodina Komšića da me razriješi. Kolegama iz kabineta, ali i cjelokupnoj javnosti u BiH se izvinjavam. Iz ove greške sam naučio mnogo, a nadam se da će ubuduće ostavke nakon ovakvih poteza postati praksa - zaključio je Fazlagić.

(Erna H.) 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.