8.8.2024. 18:30
0
Bh. policajci u Makarskoj spasili Ukrajinku od utapanja
Policijski službenici Direkcije za koordinaciju policijskih tijela Bosne i Hercegovije spasili žensku osobu od utapanja.

Kako piše Politicki.ba, oni su bili u Makarskoj.

Uočili su da se žena davi u moru i odmah reagirali. 

Edin Ranica i Šaban Topovčić, policijski službenici Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH i bili su na dužnosti. Nalazili su se u blizini hotela Aminess Khalani u Makarskoj. 

Odmah su skočili u vodu i doplivali do žene, te je izvukli na obalu. 

Tu su saznali da se zove Lasia Zaremba i da je porijeklom iz Ukrajine.

Lasia se zahvalila Ranici i Topovčiću, jer kako kaže, dobrih ljudi koji priskoče u pomoć još uvijek ima.

Ranica je kazao da nijednog momenta nije razmišljao, nego je postupio ljudski, onako kako i treba, pomoći svakom u nevolji, a posebno jer mu to njegova služba nalaže. 

Dodao je, da svi trebaju biti oprezni, naročito stariji i djeca.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.