21.8.2024. 8:14
0
Pogledajte koje sarajevske ulice danas neće imati vode
FOTO: avaz
KJKP Vodovod i knalizacija Sarajevo objavila je informaciju o planiranim radovima na vodovodnoj mreži za 21. august 2024. godine.
U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama kvarova u ulicama: Džemala Bijedića, Posavska, Vogošćanskih odreda, Vrbovska, Džamijska, Zmaja od Bosne, Porodice Ribar, Hameda Buljubašića, Orahovačka, Orahovačka čikma, Enesa Herića, Safeta Hadžića, Trg nezavisnosti, Nurije Pozderca, Safeta Zajke, Rajlovačka cesta, Brčanka, Žrtava fašizma, Saliha Udžvarlića, 14. juni i Olovska.

U sklopu realizacije projekta rekonstrukcije vodovodne mreže koji se finansira sredstvima druge tranše EBRD kredita planirani su radovi u ulicama Omera Kovača i Višnjik, zbog čega može doći do prekida vodosnabdijevanja u navedenim ulicama, te u ulicama Mehmeda Šakira Kurtćehajića i Himzarina.

Zbog najavljenih radova koje izvodi Vodovod Pale, u jutarnjim satima 21.08.2024g. doći će do prekida dotoka vode sa Jahorinskih vrela, što će prouzrokovati obustavu vodosnabdijevanja u sljedećim naseljima i ulicama: Jarčedoli, Apelova cesta, Dolovi, Iza gaja, Pogledine, Sulejmana Zolja, Paje, Kamenica, Mahmutovac, Nalina, Veliki Kačanik, Kačanik mali, Hošin brijeg, Trčivode, Iza Hrida, Močila, Šerina i Braće Nuhić.

Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova u poslijepodnevnim satima, saopćeno je iz KJKP Vodovod i kanalizacija.
ViKRadovi
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.