16.8.2024. 14:13
0
Jamalov otac dao prvi intervju nakon što je izboden: Bio sam između...
FOTO: X
Mounir Nasraoui, otac mlade zvijezde Barcelone i reprezentacije Španije Laminea Yamala, dao je prvi intervju nakon što je izboden prije nekoliko dana na jednom parkingu u Barceloni.

Prije napada je učestvovao u svađi na ulici, a policija je uhapsila četvoricu napadača zbog svega toga, te će njegov otac ostati još nekoliko dana u bolnici.

- Bio sam između života i smrti, bilo me strah kao što bi bilo strah svakog drugog čovjeka. Nemam izbora. Moramo vjerovati da će pravda odraditi svoje. Zahvalan sam šta mogu govoriti. Osjećam se malo bolje, maknut sam sa Odjela intenzivne njege, istakao je Nasraoui.

Inače, Mounir je iz Maroka, a Yamalova majka je iz Ekvatorijalne Gvineje. S druge strane, Lamine je trenutno jedan od najboljih fudbalera svijeta i, prema Transfermarktu, vrijedi 120 miliona eura. Za Crvenu furiju ima 14 nastupa i tri pogotka.

(Erna H.)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.