11.9.2024. 18:13
0
Željezničar ubjedljiv u Kiseljaku
Fudbaleri Željezničara iskoristili su reprezentativnu pauzu kako bi odigrali prijateljski meč, a rival je danas u Kiseljaku bio NK Kiseljak, član Druge lige FBiH grupa Zapad.

Plavi sa Grbavice su slavili 4:0, te u pozitivnoj atmosferi sada dočekuje gostovanje kod GOŠK-a iz Gabele.

Nakon prvih pola sata mreže su mirovale, a Željezničar je imao incijativu. Plavi su na pauzu otišli sa golom prednosti, a strijelac je bio Filip Dangubić na asistenciju Samira Radovca.

U nastavku također bolje igra Željezničara i na kraju sigurna pobjeda.

U 60. minuti mrežu Kiseljaka zatresao je Antonio Trogrančić, fudbaler koji se nalazi na probnom radu. Rođen je 2000. godine u Njemačkoj, a kao omladinac bio je član Ajaxa, Dinama iz Zagreba, Salzburga...

Na 3:0 povisio je Ognjen Laušević sa 11 metara, a konačnih 4:0 je postavio desni bek Edwin Odinaka.

FK Željezničar je meč počeo u sastavu: Muftić, Galić, Šemdin, Karamarko, Marković, Radovac, Karić, Boljević, Mirčevski, Cvetanoski, Dangubić.

Još su igrali: Abdulahović, Cavnić, Mahmić, Odinaka, Radinović, Karjašević, Hiroš, Laušević, Krpić, te Antonio Trogrančić i Amin Ćosić koji su na probnom radu.

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.