22.10.2024. 15:58
0
FSBiH žestoko kaznio Husrefa Musemića
FOTO: Screenshot
Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine ekspresno je reagovala i žestoko je kaznila Husrefa Musemića, trenera Igmana iz Konjica.

Iskusni strateg i jedan od najtrofejnijih bh. trenera suspendovan je na pola godine!

- Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine na sjednici održanoj 22. oktorbra 2024 godine, razmatrala je prijavu Komiteta za takmičenje FSBiH i službenih lica utakmice za pokretanje disciplinskog postupka protiv glavnog trenera FK Igman Konjic, Husrefa Musemića zbog prekršaja počinjenog u toku i nakon završetka prvenstvene utakmice 10. kola PLBiH, HŠK Zrinjski - FK Igman.

Donesena je odluka da se Husrefu Musemiću izriče kazna zabrane vršenja funkcije u trajanju od šest mjeseci i novčana kazna u iznosu od 3.000 KM zbog isključenja iz igre i nesportskog ponašanja u poluvremenu i nakon završetka gore navedene utakmice - saopćeno je iz FSBiH.

Musemić je jučer dobio crveni karton, a nakon utakmice psovao je Admiru Šehoviću, kontrolu suđenja, a pominjao je i Vicu Zeljkovića, predsjednika FSBiH. Stoga i ne čudi ekspresna reakcija FSBiH...

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.