19.7.2024. 17:15
0
Poznato kako je likvidiran Faton Hajrizi: Šunjao se po dvorištima kuća
Ubicu mladog policajca iz Loznice Nikole Krsmanovića (34), Fatona Hajrizija, likvidirao je MUP Srbije danas u okolini Loznice. Njega je spazio mještanin koji je odmah obavijestio policiju, piše Telegraf.rs.

Kako saznaju sa lica mesta, mještanin Loznice koji ima radnju primjetio je Fatona Hajrizija na nadzornoj kameri svoje radnje nakon čega je obavijestio policiju o tome.

Također, kako tvrde Lozničani, jučer je viđen na Šabačkom putu kako prolazi ljudima kroz dvorišta kuća. On je likvidiran u ulici Drinska 21 u Loznici jer je pružao otpor policiji. 

Nešto ranije kada je MUP Srbije objavio fotografiju osumnjičenog za zločin neko od mještana je javio da je osobu sa tim opisom vidio kod nekadašnje Viskozine crpne stanice.

Pripadnici MUP-a su u velikom broju blokirali čitav kraj i Drinsku ulicu i kod broj 21 su likvidirali Albanca. Ministar Dačić se uputio na lice mjesta.

(Sead M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.